Gek op desserts


Als kind was ik al graag bezig in de keuken met het bakken van cake. Als ons moeke pannenkoeken maakte en ik mocht helpen was het altijd feest.

 

In het 3e middelbaar ben ik naar de bakkerijschool PIVA in Antwerpen gegaan. Hier leerde ik al snel alle kneepjes van het vak. In het weekend probeerde ik alles nog eens uit wat ik geleerd had op school. Dit vonden mijn ouders en broers zeker niet erg. Vooral patisserie en chocolade was helemaal mijn ding.


Koffiekoekenbak

Vanaf mijn zestiende organiseerde ik al een koffiekoekenbak en maakte ik jaarlijks speculaas voor vrienden en familie. Toen droomde ik er al van om ooit een eigen zaak te kunnen runnen.

                                                                      

Na de bouw van ons huis hebben mijn man en ik een plaats gerealiseerd om Soet’Anneke op te starten. Ondertussen zijn we bezig met de 2de fase van ons huis, waar we een definitief atelier aan het bouwen zijn. Hier zal ik binnenkort al jullie zoetigheden kunnen maken.


Dessertautomaat 

Ik verkoop de dessertjes via een automaat. Deze staat bij mijn ouders naast de automaten met seizoensgroenten en aardbeien, die zij zelf kweken.

Voor feesten of grotere hoeveelheden kunnen de dessertjes besteld worden. Ik vind het echt tof dat ik hier nog een extra feestelijke afwerking aan kan geven.

 

Zo leuk als je van je passie je beroep kan maken.

 

Laat het smaken!